Tempur bäddmadrass

Vikten av att sova bra kan inte nog understrykas. En god sömn gör oss klokare, gladare och piggare. Således måste man sova bra för att kunna prestera väl under den aktiva delen av dygnet. För att förbättra din sömn kan du investera i en Tempur bäddmadrass. En bäddmadrass från Tempur är, på grund av sina unika tryckavlastande egenskaper, skonsam för dina leder och muskler. Tempus bäddmadrass placeras ovanpå en vanlig bäddmadrass. Materialet Tempur, som är viskoelastiskt och temperaturkänsligt, utvecklades till en början för NASA:s rymdprogram. Tempur använder sig av den officiella märkning ”Certified Space Technology”.

Tempur bäddmadrasser säljs idag i många länder runt om i världen. Vidare rekommenderas Tempur bäddmadrasser av 30 000 ryggspecialister. Tempurs bäddmadrasser finns i flera olika bredder och längder. Vid behov så ska du också höra efter om möjligheten att få Tempur bäddmadrass med dina egna måttangivelser. En Tempur bäddmadrass formar sig efter din kroppstyngd. Därmed ger en Tempur bäddmadrass ett optimalt stöd för ryggen, nacken, axlarna och benen.

En Tempur bäddmadrass är 7 cm tjock. Då du köper en ny Tempur bäddmadrass, så kommer den av genomgå en uppmjukning. Men när du börjar sova i din Tempur bäddmadrass så kommer de stängda cellerna att öppnas och reagera på din vikt och temperatur. När du sover på en Tempur bäddmadrass så kommer du minska dina rörelser under natten. Vidare främjas blodcirkulationen under sömnen. Då Tempurmaterialet dämpar rörelser, så kommer du inte heller lika lätt att påverkas av din partners rörelser i sängen. Bäddmadrassöverdraget är i velour, tillverkat av en bomullsblandning, 75 % bomull/25 % polyester. Du kan tvätta detta överdrag i maskin, på 60°C. Tempurmaterialet kan inte orsaka allergiska reaktioner. Vidare innehåller inte Tempurprodukterna latexmaterial.

Då du ska köpa en Tempur bäddmadrass kan du höra med din återförsäljare angående olika betalningsalternativ. Då en Tempur bäddmadrass är skrymmande, ska du också kontrollera möjligheten att få den hemkörd. Om du beställer din Tempur bäddmadrass över Internet ska du alltid kontrollera så att den aktuella madrassen finns i lager. Tempur har 15 års kvalitetsgaranti på bäddmadrasser.

Hör också efter om så kallad nöjd kundgaranti. Detta innebär att du kan då pengarna tillbaka efter 90 dagar om du inte skulle vara nöjd med din Tempurbäddmadrass. Du kan också tjäna på att jämföra priset på Tempur bäddmadrasser mellan olika återförsäljare. Kontrollera ifall återförsäljaren tillämpar prisgaranti. Det innebär att priset på en Tempur bäddmadrass matchas ifall du skulle hitta ett billigare pris hos någon annan återförsäljare.