Cefar Easy

Cefar Easy är en TENS-apparat som ger dig smärtlindring. TENS står för Transkutan Elektriskt Nervstimulering. Det är många som lider att smärtor i nacken och ryggen. Med hjälp av Cefar Tens så kan du behandla dessa problem på egen hand i hemmets lugna vrå. Cefar Easy är både säker och enkel att använda. Den är också utvecklad och godkänd av sjukgymnaster.

Cefar Easy är en enkel metod som är fri från biverkningar. Genom att investera i Cefar Easy kan man bli kvitt värk i nacke, axlar, skuldror, rygg och leder. Vidare så sparar man tid såväl som pengar genom att behandla sig själv i hemmet. Cefar Easy har två program för smärtlindring. Dessa är nacke/skuldra och ländrygg. Men Cefar Easy ger inte bara smärtlindring. Cefar Easy innehåller också ett massageprogram för nacke och rygg som är mycket avslappnande. Vidare finns det ett massageprogram för ländrygg. Cefar Easy drivs av 1,5 V AA batterier.

Det finns flera olika tillbehör till Cefar Easy. Du får en anslutningssladd. Vidare finns det en Y-kabel som gör det möjligt att använda dig av det dubbla antalet elektroder. Förutom detta finns det också halsband och ländryggsbälte. Detta bälte är utvecklat på ett sådant sätt att du får ett bra stöd men också korrekt placering av elektroderna. Du placerar din Cefar Easy-simulator i bältets ficka.

Cefar Easy har en pulsbredd på 300 µs och en frekvens på 80 Hz. Måtten på Cefar East är 52 x 125 x 30 mm och vikten ligger på omkring 130 gram. Skulle du ha några vidare frågor om Cefar Easy, så kan du alltid kontakta Cefar. De har en mycket bra webbplats, späckad med information. Det finns flera återförsäljare av Cefar Easy. Således ska du alltid jämföra priset mellan flera återförsäljare.

Förutom priset för Cefar Easy, så ska du alltid noga granska köpevillkoren. Hör efter vad som gäller med frakt, garanti och vid eventuell reklamation. Kontrollera också att din Cefar Easy finns i lager. Annars kan du bli tvungen att vänta på din Cefar Easy längre än vad du tänkt dig. För vidare frågor om Cefar Easy kan du också höra av dig till din aktuelle återförsäljare.